بیتوجهی به آسیبهای فرهنگی در سفرهای استانی
خبرگزاری فارس: یک مدرس دانشگاه گفت: با توجه به مجموع مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی به معضلات و آسیبهای فرهنگی استانهای مختلف به صورت شایسته توجه نشده که این یک ضعف بنیادی در سفرهای استانی بوده است.
سیدکمیل باقرزاده مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس با اشاره به سفرهای استانی هیات دولت اظهار داشت: این سفرها نماد مردمی بودن دولت نهم است چراکه مردم پس از سالها طعم خدمت خالصانه و بیریا را چشیدند.
وی با بیان اینکه رئیسجمهور و وزرا به برکت سفرهای استانی از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شدند، افزود: یکی دیگر از برکت سفرهای استانی باعث فعال شدن ردههای پایینتر اجرایی شد به دلیل آنکه زمانی که شخص رئیس جمهور به دورترین شهر سفر می کند شهری که به دلیل دوری از پایتخت کنترلی روی امورات آن نیست، باعث میشود آن مسؤل اجرایی پویاتر عمل کند.
این مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه سفرهای استانی مورد تایید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، یادآور شد: اگر زمانی عدهای در شروع دور اول سفرها ضروریت این سفرها را زیر سوال بردند و به کمبازده بودن این سفرها اذعان داشتند امروز آنقدر برکات سفرهای استانی برای مردم ملموس و محسوس شده که هیچ فردی در این خصوص موضوعی را مطرح نمیکند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خدمتگذاری و رفع مشکلات مردم، ازجمله توقعات مردم دانست و یادآور شد: فلسفه وجود مسئولین در نظام جمهوری اسلامی برطرف کردن مشکلات است که البته رئیسجمهور نیز بر این نکته تاکید دارد.
باقرزاده ادامه داد: سفرهای استانی مطالبات مردم نیست اما به دلیل آنکه سفرهای استانی تاثیر بسزایی بر مشکلات دارد و این سفرها یک ابزار کارآمد برای رسیدن به این هدف تعالی است مردم برای رسیدن به آن هدف استقبال میکنند.
وی با اشاره به ضعفهای سفرهای استانی سفر دولت اضافه کرد: متاسفانه برخی از پروژهها و مصوبات از دورههای قبل ناتمام مانده یا طبق زمانبندی هیاتدولت پیش نرفتهاست که باید علتیابی شود.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: با توجه به مجموع مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی به معضلات و آسیبهای فرهنگی استانهای مختلف به صورت شایسته توجه نشده که این نکته یک ضعف بنیادی در سفرهای استانی بوده است؛ چرا که مشکلات مردم علاوه بر کار و کارخانه و ... باید زیرساختهای فرهنگی را نیز تثبیت کرد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی تلاش سفرهای استانی در دور اول و دوم تلاش برای حاکمکردن عدالت اقتصادی در کشور و استانها دانست و گفت: با توجه به عدالت اقتصادی متاسفانه عدالت اجتماعی به فراموشی سپرده شده که یاید توجه داشت انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است.
باقرزاده ادامه داد: هر زمانی که دم از فرهنگ میزنیم ذهنها به سمت و سوی هنر و سینما میرود اما بحث فرهنگ یک موضوعی گسترده و بسیار فراگیر است.
وی در خصوص حضور احمدینژاد در سفرهای استانی نیز خاطر نشان کرد: حضور رئیسجمهور باعث دلگرمی مردم میشود و رئیسجمهور باید به مقدار نیاز در این سفرها حضور یابد که البته علاوه بر نقش اجرایی رئیسجمهور باید نقش نمادین این حضور توجه داشت چرا که در کشورهای که مدعی دموکراسی هستند مسئولین برای حضور در جمع مردم هراس دارند اما ما در کشورمان شاهد هستیم تمامی مسئولان به سراسر کشور سفر میکنند.
انتهای پیام/ط
لینک خبر
نوشته شده توسط : سید کمیل
لیست کل یادداشت ها